“Birçok sektörde büyük gelişmeler olduğu gibi bitkisel üretimde de büyük ilerlemeler kaydettik.” diyerek söze başladığımız programda; Türkiye’de tohumculuk sektörünün ve tohum üretiminin son durumu, Türk tohumculuğunun kendine yeterliliği, gıda güvenliği açısından tohumun önemi, AR-GE ve ıslah çalışmalarının önemi, verime, kaliteye olumlu etkisi, tohumculuk sektörünün ihracattaki başarısı, Tohumun İzinde sosyal sorumluluk projesi ile 400 yerel gen kaynağının gen bankalarına kazandırılması, millî tohumun yaygınlaşması ve önemi konularında önemli bilgiler aktardık.

Henüz yorum yapılmamış, sesinizi aşağıya ekleyin!


Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir